Buurtcirkels en corona

Zondag 15 maart heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Voor iedereen, ook voor ons, een situatie waar geen ervaring mee is. Buurtcirkel houdt zich aan de maatregelen van het RIVM en volgen het gehanteerde beleid van alle uitvoerende organisaties en de betreffende gemeenten. Dit heeft als gevolg dat deelnemers van Buurtcirkels niet meer bij elkaar kunnen komen. Deelnemers kunnen wel op andere manieren bij elkaar terecht voor vragen via telefoon, Whatsapp of andere online middelen. ‚Äč

Via deze website houden we je op de hoogte van voorbeelden van hoe deelnemers van Buurtcirkels in deze moeilijke tijd met elkaar verbonden blijven en zorg voor elkaar dragen.

Heb je vragen?

Deelnemers van een Buurtcirkel kunnen met hun vragen terecht bij hun Buurtcirkelcoach. Voor algemene vragen over Buurtcirkel kan je contact opnemen met Ruud van der Kind via ruud.van.der.kind@pameijer.nl of 088 271 16 72. 


We delen graag de verhalen uit de Buurtcirkels in tijden van Corona. Aan het woord zijn coaches, vrijwilligers en deelnemers.

Wil je je verhaal kwijt? Laat het ons weten via ruud.van.der.kind@pameijer.nl, dan delen wij jouw verhaal.

Zorg goed voor elkaar. En: blijf verbonden!