BC Maassluis

Burgemeester belt met Buurtcirkel Maassluis

Jammer genoeg kunnen we tijdens de buurtcirkelbijeenkomsten niet met alle deelnemers bij elkaar zijn door Corona. Gelukkig kunnen we elkaar nog wel elke week ontmoeten in een kleine groep. Daarnaast is er ook de wekelijkse beeldbelcirkel om de verbinding ook op een andere manier met elkaar te hebben.

De burgemeester van Maassluis wil graag bewoners persoonlijk, telefonisch benaderen om hen als burgervader een hart onder de riem te steken maar ook gewoon even het praatje te hebben omdat ze dat verdienen of nodig hebben. Natuurlijk nodigen we de burgemeester graag uit en heeft de burgemeester een plekje in zijn agenda vrij gemaakt voor de beeldbelcirkel!

Afgelopen woensdag was het zover! Na een voorstelrondje is er gesproken over de rol van vrijwilligers en coaches. Over digitaal communiceren in Coronatijd en hoe we elkaar en helpen en motiveren. Over welke dingen we geleerd hebben in Coronatijd maar vooral waar we naar uitkijken na Corona. Het was een zeer leuk gesprek met een ontspannen sfeer! De burgemeester betrok iedereen in zijn vragen. We hebben met hem afgesproken dat we hem graag nog een keer uitnodigen tijdens de buurtcirkelbijeenkomst als dit weer kan zoals voorheen.