Mystery Guest

Mystery Guest in Buurtcirkel Hellevoetsluis

Marco van Belle, buurtcirkelcoach

 

De Buurtcirkel in Hellevoetsluis had onverwacht online bezoek.  Een leuke verrassing die zowel voor de deelnemers als de mystery guest zelf voor herhaling vatbaar is.

 

“Dat een Buurtcirkel veel meer is dan een wekelijkse, gezellige samenkomst blijkt wel in deze coronatijd. Deelnemers, vrijwilligers en coaches moesten in het begin wennen aan het niet samen kunnen komen, maar hadden hier als snel een oplossing voor gevonden: een digitale huiskamer!”

“In Hellevoetsluis komen verschillende deelnemers van de Buurtcirkel dagelijks online om hun dag te delen. Ook hier komen verrassende talenten naar boven: de één laat zien welke maaltijd er thuis bereid wordt, terwijl de ander een showtje weggeeft op zijn gitaar. Leuk om te doen en leuk om te zien.”

“Om ook anderen te helpen plaatsen de deelnemers de link van de digitale huiskamer op social media en regionale websites. Zo is iedereen welkom voor een praatje.”

“Tijdens één van de online bijeenkomsten zagen we een nieuw gezicht in beeld maar helaas konden we de man niet horen. Na diverse pogingen lukte het, onder luid gejuich, en wat bleek…. we hadden online bezoek van niemand minder dan de wethouder van Hellevoetsluis, Hans van der Velde!”

“Iedereen stelde zich voor en kon vertellen hoe het met hem/ haar ging. Ook mochten we vragen stellen waarop de wethouder antwoord gaf. Het werd ontzettend gewaardeerd dat hij de moeite had genomen ons even te bezoeken. Graag zien wij hem nog een keer, bij voorkeur in het dagelijks leven en anders graag weer online!”

Wethouder Hans van der Velde (rechtsonder) brengt een online verrassingsbezoek aan Buurtcirkel Hellevoetsluis.