Mark en Willem

Mark en Willem

Deelnemers Buurtcirkel Malburgen (Arnhem)

 

Een béétje saai is het wel, die coronatijd. Toch vermaken Mark en Willem zich wel. Met videobellen, afval opruimen of buiten een bakje koffie drinken, op afstand. Ze verheugen zich al op live bijkletsen en een leuk uitje zodra het weer kan en mag.

 

Hoe ervaar je jouw Buurtcirkel in deze tijd?

Mark: Deze tijd vind ik op zich een beetje saai. Ik probeer mijn tijd een beetje te vullen maar ik merk wel dat ik de dagbesteding mis. Wat het wel weer leuk maakt, is dat we nu veel zwerfafval kunnen opruimen.

 

Wat vind je het mooiste of leukste aan jouw Buurtcirkel?

Mark: Het leukste vind ik dat we samen gezellig bij elkaar kunnen komen en interesses delen. Nu dan even digitaal en via whatsapp.

Willem: Voor mij is dat het gevoel dat ik altijd op mensen terug kan vallen. 

 

Wat zijn de specifieke dingen die jullie doen?

Mark: Samen afspreken om zwerfafval te prikken. Natuurlijk houden we wel 1,5 meter afstand.

Willem: Bij mensen op de koffie door buiten in het park af te spreken en 1,5 meter afstand te houden. Ook komen we donderdagavond met de hele club samen via google meet. 

 

Wat zou je nog willen toevoegen aan het contact?

Willem: Misschien alvast een uitje in plannen voor als dit allemaal afgelopen is. 

 

Wat is het eerste dat je doet met jouw buurtcirkel als dit voorbij is?

Mark: Met iedereen goed bijkletsen en dat leuke uitje maken waar Willem het over heeft!