Nieuws

Ravottuh in het Lage Land

23 november 2015

Buurtcirkel Lage Land trekt samen op gaat met Ravottuh. Vanaf 2016 gaan ze gezamenlijk verschillende activiteiten inzetten zoals een dagje tuinieren, barbecueën en pizza bakken in de steenoven. Deelnemers van de Buurtcirkel gaan deze activiteiten samen met buurtbewoners organiseren. Alles met het doel om de buren beter te leren kennen. 

Over Ravottuh

Ravottuh laat kinderen klimmen, klauteren, rollen, springen, slepen, beleven, vies worden, bouwen, voelen, stapelen, wroeten, scharrelen, met water spelen, verbazen op (tijdelijke) terreintjes in de buurt vol natuurlijke speelaanleidingen. 
Het team van Ravottuh en vrijwilligers uit de buurt ontwikkelen en dragen zorg voor de uitvoering van avontuurlijke, groene speelterreinen voor kinderen in de stad. Hier is een 3 jaar durend programma rondom participatie, activiteiten, onderhoud en beheer aan gekoppeld. Het idee is dat kinderen zo natuur dichtbij beleven en een relatie met de natuur opbouwen. Ravottuh levert een bijdrage aan gezonde, sociaalvaardige kinderen en samenhang in buurten.